Logam Billet Hot Forging Furnace

Description

Metals Billet Hot Forging Furnace with Induction for heating of copper / aluminum / iron steel billets before hot forming

Pemanasan induksi wis digunakake ing industri billet panas kanggo ngetokake billet sing bakal dianggo panas. Ing industri kerja baja, baja tempur panas dipanasake kanthi suhu ing sekitar 1000 oC-1250 oC miturut isi karbon lan unsur alloying. Proses forging panas mbutuhake pemanasan suhu dhuwur saka billet seragam bebarengan ing sisih lintas bagean lan ngliwati sisi billet. Umumé suhu awal biliar ing suhu kamar lan kudu panas ing suhu recrystallization kanggo proses tempur panas. Ana macem-macem cara kanggo ngetokake logam ing tempur panas kalebu pemanasan induksi, tungku gas sing dilebur, tungku sing dilebur, minyak heater infra, lan pemanas listrik. Pemanasan induksi duwe macem-macem kaluwihan liwat cara panas liyane ing forging. Kaping pisanan, sistem pemanasan induksi nggawe intensitas panas dhuwur kanthi cepet ing bagean logam. Kajaba iku, sistem pemindah induksi minangka sistem wiwitan sing cepet, amarga sistem kasebut ora perlu wektu preheating kaya ing pawon. Uga, wektu panas ora cocog karo cara liya. Dibandhingake karo pemanasan pawon gas lan lenga, ngontrol lan mbaleni kondisi panas sing padha kanggo wektu sing beda luwih gampang kanggo entuk. Otomasi bisa diterapake ing sistem pemanasan induksi. Bakal mbutuhake papan lantai toko minimal. Pemanasan induksi uga luwih efisien lan luwih ramah lingkungan. Ora ana emisi pembakaran sing mbebayani kanggo lingkungan kaya ing pawon lan pawon. Luwih luwih tungku gas sing dipecat ngasilake kualitas lemah amarga formasi skala. Pemanasan induksi nyedhiyakake pangurangan ing pembentukan skala lan decarburization ing billet sing digawe panas.

Product Description

Kanggo panas macem-macem bahan bar: kayata baja & wesi, tembaga, kuningan, paduan aluminium, lsp.

Gambar mung kanggo referensi, werna bisa ganti karo daya sing beda.

Fungsi lan spesifikasi khusus sing disesuaikan karo syarat pelanggan.

Fitur lan Kaluwihan:

1. Otomatis: Panganan otomatis, pilihan otomatis saka potongan kerja sing apik utawa ora apik, pangukuran suhu otomatis, debit otomatis.
2. Desain terintegrasi: Ngirit wektu, biaya lan ruang instalasi.
3. Panel operasi ditempelake nampilake negara-negara operasi mesin, kanggo nggampangake diagnosis kesalahan.

  fitur Detail
1 Dandan cepet lan stabil ngirit 20% - 30% energi listrik tinimbang cara tradisional;

Efisiensi dhuwur lan konsumsi energi kurang

2 Ukuran cilik Gampang kanggo nginstal, operate lan ndandani
3 Aman lan dipercaya Ora ana tegangan dhuwur, banget aman kanggo buruh sampeyan.
4 Sistem sirkulasi adhem Bisa operasi terus 24 jam
5 nglindhungi diri kanthi lengkap
fungsi
akeh jinis lampu weker:
over-current, over-voltage, over panas, kekurangan banyu etc. Lampu iki bisa ngontrol lan nglindhungi mesin.
6 Perlindungan lingkungan Meh ora ana lapisan oksida,
ora ana knalpot, ora ana banyu sampah
7 IGBT Type Ngindhari gangguan jaringan listrik sing ora ana hubungane;
Priksa manawa umur panjang mesin kasebut.

 

Parameter logam billet hot forging:

DW-MF-200 DW-MF-250 DW-MF-300 DW-MF-400 DW-MF-500 DW-MF-600
input voltase 3phases, 380V / 410V / 440V, 50 / 60Hz
Max Input Current 320A 400A 480A 640A 800A 960A
Frekuensi sing oscillating 0.5KHz ^ 20KHz (Frekuensi osilasi bakal disesuaikan miturut ukuran pemanasan)
Duty Cycle Loading 100%, 24h terus dianggo
Kepinginan banyu adhem 0.1MPa
ukuran host 1000X800X1500mm 1500X800X2800mm 850X1700X1900mm
Ekstensi extension bakal disesuaikan miturut materi lan ukuran dadi panas
bobot 110kg 150kg 160kg 170kg 200kg 220kg
Gumantung ing ukuran ekstensi

Ing logam induksi billet hot forging furnace, kabeh billet utawa slug dipanasake. Biasane kanggo billet cendhak utawa slug hopper utawa mangkuk digunakake kanggo kanthi otomatis saiki billets ing baris kanggo ciwit rol, unit traktor chain mimpin utawa ing sawetara kasus pneumatic pushers. Billet kasebut banjur didol liwat coil siji ing sandhuwure ing ril sing disejukake banyu utawa liners keramik sing digunakake liwat kumparan coil sing ngurangi gesekan lan nyegah nyandhang. Dawane koil yaiku fungsi wektu rendhem, wektu siklus saben komponen lan dawa billet. Ing volume volume keramik gedhe sing dhuwur ora nyenengake gulungan 4 utawa 5 ing seri kanggo menehi kinclong 5 (16 ft) utawa luwih.

prinsip induksi forge forge

induksi forge pemanas pijar kanggo tembaga / kuningan / aluminium / wesi baja panas mbentuk

induction billet heating furnace

 

billet tembaga / bar / kayu tempur mbentuk panas