Ketel Uap Induksi

Description

Prinsip ketel uap induksi |

generator uap induksi | ketel uap pemanas induksi

Penemuan iki ana gandhengane karo ketel steril induksi | elektromagnetik generator uap induksi sing makaryakke karo sumber daya listrik saiki sing beda-beda. Sing luwih khusus, panemuan iki ana gandhengane karo ketel uap induksi elektromagnetik sing kompak lan efisien banget sing bisa terus operasi, operasi intermiten lan operasi pemanasan kosong.

Steamer sing digunakake saiki, kayata kukus masak, oven konveksi, pemanas uap masak, kukus kanggo defrosting panganan beku, kukus kanggo ngolah godhong teh, bath uap kanggo keperluan rumah tangga, kukus kanggo reresik, lan kukus sing digunakake ing restoran lan hotel, digunakake umume minangka peralatan kanggo nggunakake uap sing diasilake. Umume, bahan bakar fosil (gas, minyak bumi, minyak mentah, batu bara lan liya-liyane) dibakar minangka sumber panas kanggo kukusan gedhe sing digunakake saiki. Nanging, cara pemanasan iki ora irit kanggo kukusan kompak.

Uap kompak sing lagi kompak saiki digunakake umume pemanas resistensi listrik minangka sumber panas. Uap kaya ngono entuk uap kanthi sithik kanthi nyemprotake banyu ing piring wesi sing wis digawe panas sadurunge digawe panas karo tabung pangayoman saka pemanas saka njero utawa ngisor piring.

Tingkat hemat energi ketel uap induksi elektromagnetik:

Amarga wadhah wesi dadi panas dhewe, tingkat konversi panas utamane dhuwur, sing bisa nganti luwih saka 95%; prinsip kerja generator uap elektromagnetik yaiku yen sawetara banyu mlebu ing wadhah kasebut, mula bakal digawe panas dadi Saluran kukusan, kanggo mesthekake cara ngisi banyu maneh, mula bakal ana pemanfaatan uap.

Product Description

Generator uap induk uap induksi tekanan tinggi kualitas industri saka pabrikan China

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen Inti Berkualitas Tinggi——Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Komponen Berkualitas Tinggi —— Alat Listrik Eceran Delixi

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

 

Konten / model barang daya dirating

(KW)

Suhu uap sing dirating

(℃)

Saiki dina

(A)

 

Tekanan kukus sing dirating

(mpa)

 

Penguapan

(kg / h)

Efisiensi termal

(%)

 

voltase input

(V / HZ)

Salib kabel kabel input

(MM2)

 

Diameter outlet uap

 

Dhiameter katup relief Dhiameter inlet Diameter saluran Sakabèhé dimensi

(Mm)

 

HLQ-10 10 165 15 0.7 14 97 380 / 50HZ 2.5 DN20 DN20 DN15 DN15 450 * 750 * 1000
HLQ-20 20 165 30 0.7 28 97 380 / 50HZ 6 DN20 DN20 DN15 DN15 450 * 750 * 1000
HLQ-30 30 165 45 0.7 40 97 380 / 50HZ 10 DN20 DN20 DN15 DN15 650 * 950 * 1200
HLQ-40 40 165 60 0.7 55 97 380 / 50HZ 16 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-50 50 165 75 0.7 70 97 380 / 50HZ 25 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-60 60 165 90 0.7 85 97 380 / 50HZ 25 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-80 80 165 120 0.7 110 97 380 / 50HZ 35 DN25 DN20 DN15 DN15 680 * 1020 * 1780
HLQ-100 100 165 150 0.7 140 97 380 / 50HZ 50 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1730
HLQ-120 120 165 180 0.7 165 97 380 / 50HZ 70 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1730
HLQ-160 160 165 240 0.7 220 97 380 / 50HZ 95 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1880
HLQ-240 240 165 360 0.7 330 97 380 / 50HZ 185 DN40 DN20 DN40 DN15 1470 * 940 * 2130
HLQ-320 320 165 480 0.7 450 97 380 / 50HZ 300 DN50 DN20 DN50 DN15 1470 * 940 * 2130
HLQ-360 360 165 540 0.7 500 97 380 / 50HZ 400 DN50 DN20 DN50 DN15 2500 * 940 * 2130
HLQ-480 480 165 720 0.7 670 97 380 / 50HZ 600 DN50 DN20 DN50 DN15 3150 * 950 * 2130
HLQ-640 640 165 960 0.7 900 97 380 / 50HZ 800 DN50 DN20 DN50 DN15 2500 * 950 * 2130
HLQ-720 720 165 1080 0.7 1000 97 380 / 50HZ 900 DN50 DN20 DN50 DN15 3150 * 950 * 2130

Aplikasi generator uap induksi | ketel uap pemanas induksi: