Induksi Hot Forming Stainless Steel Tape

Description

Pita Panas Bentuk Panas Induksi Kanthi Peralatan Pemanasan Frekuensi Radio

Tujuan: Panasake pita "J" stainless steel nganti 3000F saka suhu ruangan kanthi laju 15 kaki per menit. Bahan kasebut kudu digawe panas kanggo mbantu mbentuk bentuk "J" saka stok sing rata.
Bahan: Tape "J" Baja tahan karat ukurane 0.562 ″, kandel 0.028 and lan panganan terus-terusan.
Suhu: 3000F
Aplikasi: Catu daya induksi padat output DW-HF-15kW bebarengan karo kumparan helik persegi panjang lima belas (15) ditemokake kanggo ngasilake asil ing ngisor iki:
* 3000F digayuh ing bagean 6 ″ sajrone 2 detik ing tes statis sing jarene luwih saka 15 kaki per menit.
Peralatan: output tenaga induksi padat output DW-HF-15kW kalebu siji (1) stasiun panas jarak jauh sing ngemot siji (1) kapasitor kanthi nilai 1.2 μF, lan gunggunge limalas (15) putaran oval sing dawa 6 ″ dawane, 1 1 / 4 ″ jembaré lan dhuwuré 1 ″.
Frekuensi: 80 kHz
Hot Forming Stainless Steel