Induksi Brazing Copper Tube

Description

Induksi Brazing Copper Tube With High Frequency RF Heating Equipment

Tujuan Penelitian

Kanggo panas pipa tambaga tembaga ing atmosfir inert kanggo 1450 ° F ing detik 45 kanggo brazing tanpa fluks utawa ngresiki asam.

Deskripsi Bagian & Bahan

Pemasangan pipa tembaga, cat penginderaan suhu, pra-formulir braise

Suhu Perlu

1450 ° F

Induction Heating Equipment

Catu daya pemanasan Induksi DW-UHF-10kW, stasiun panas adoh karo rong kapasitor 1.25 microfarad (kapasitas kumulatif 0.625 mfd.) Lan induktor (koil) sing dirancang khusus

Operating Frequency

400kHz

Prosedur Pemanasan

Pengujian iki rampung ing ABS Mark 2 sing ngemot campuran 95% Argon lan 5% Hidrogen gas. Sawijining pamisahan heistis pamisahan sing digawé sacara khusus, diprodhuksi kaping papat dipigunakaké kanggo nyedhiyakake pamanen kanthi optimal ing area pasak saka pasal tabung. Sawise tes awal dianakaké kanthi sandhangan lan cat sensing suhu kanggo netepake wektu kanggo suhu lan profil profil, suhu 1450 ° F kacathet ing detik 45 kanggo nyawiji prapembangan brazing.

kesimpulan

Hasil sukses kasedhiya ing 1450 ° F ing 45 detik. Wiwit panas ngliwati tumpukan pipa, sendhi ing sawijining susunan sing padha bakal mbutuhake wektu kurang. Gelombang tabung rakitan majelis iku aplikasi apik kanggo Induction heating.

brazing-copper-tubes