Ngeculake Induksi

Description

Ngeculake Induksi

Induksi shrink fitting nuduhake teknologi induction heater kanggo komponen logam pre-panas antarane 150 ° C (302 ° F) lan 300 ° C (572 ° F) kanthi mangkono nyebabake nggedhekake lan ngidinake penyisipan utawa penghapusan komponen liyane. Biasane sawetara suhu ngisor digunakake ing logam kayata aluminium lan suhu sing luwih dhuwur digunakake ing logam kayata steer karbon medium / medium. Proses nyegah owah-owahan sifat mekanik nalika ngidini komponen bisa digarap. Logam biasane ngembangake kanggo nanggepi pamanasan lan kontrak ing cooling; respon dimensi iki kanggo owah-owahan suhu ditulis minangka koefisien ekspansi termal.

proses
Pemanasan induksi yaiku proses non panas kontak sing nggunakake prinsip induksi listrik listrik kanggo ngasilake panas ing karya. Ing kasus iki, ekspansi termal digunakake ing aplikasi mekanik supaya pas karo komponen liyane, kayata bushing bisa dipasang ing poros kanthi nggawe diameter batin sing luwih cilik tinimbang diameter poros, banjur digawe panas nganti dipasang ing garan kasebut , lan ngidini adhem sawise di-push poros, mula entuk 'shrink fit'. Kanthi nempatake bahan konduktif menyang medan magnet gantian sing kuat, arus listrik bisa digawe mili ing logam mula nggawe panas amarga I2R losses ing materi. Arus kuantum saiki dumadi ing lapisan permukaan. Ing jero lapisan iki didikte dening frekuensi kolom ganti lan permeabilitas materi. Pemindai induksi kanggo nyusut fitting tumiba ing rong kategori amba:

· Unit frekuensi indikator nggunakake intine magnet (wesi)

· Solid state (electronics) MF lan RF Induction Heaters