Kawat Shaft Fitting

Description

Gir Poros Fitting Induksi Kanthi Unit Pemanasan Frekuensi Tinggi IGBT

Tujuan Kanggo panas roda gigi camshaft aluminium lan baja nganti luwih saka 500 ° F sajrone 4 menit kanggo aplikasi sing nyusut.
Diameter 6 Material, gir camshaft baja 2 "kandel," termokopel "K", termometer digital
Suhu 518 ° kanggo peralatan baja; 320 ° F kanggo gear aluminium
Frekuensi 151 kHz kanggo gear baja; 158 kHz kanggo gear aluminium
Peralatan DW-UHF-3.5, 5 lan 7.5 kW pasokan listrik, stasiun panas jarak jauh karo siji kapasitor 0.66 μF lan koil induksi sing dirancang khusus.
Proses Kasile paling apik sing kasedhiya karo sumber daya kW-UHF-3.5.
Panas kaping 3 menit kanggo gir baja lan 4 menit kanggo gir aluminium nyebabake seragam gir kanggo pas shrink sing efektif. Poros gampang dicopot ing gir sawise siklus panas. Poros kasebut dicekel kenceng sawise 30 detik, nyebabake total siklus kaping 3.5 menit
kanggo baja lan 4.5 menit kanggo aluminium.
Asil Sinopsis saka asil aplikasi; kalebu mupangate para pelanggan, proses, wektu, lsp

induksi shrink fittings lan gear