Induksi Annealing Stainless Steel Rod

Description

Pemasangan Stainless Steel Rod Dengan Pemanasan Induksi RF

Tujuan Heating rod baja nganti 1200ºF (649ºC) kanggo aplikasi anil, relief stres
Bahan 1.062 ”(26.97mm) tipe dia T-410 bar stainless steel 6 '(1.82m) dawa & 1.25” (31.75mm) dia T-416 bar stainless steel 6' (1.82m) dawa

non-steel-steel-rod-bar
Suhu 1200ºF (649ºC)
Frekuensi 70 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-60 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi total 8.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil paralel heliks loro posisi 8 digunakake kanggo panas rod stainless steel sajrone 30 detik kanggo nggayuh 1200 (F (649ºC) sing dijaluk.
Asil / Manfaat Manfaat pemanasan induksi:
• Proses sing saiki digawe ing tungku tumpukan, dadi panas dadi induksi proses bisa rampung ngirit wektu lan energi.
• Ora ana rotasi bagéan sing dibutuhake
• Proses flameless