Induksi Preheating Welding Automotive Parts

Description

Suku Cadang Otomotif Pengelasan Induksi Kanthi Induksi

Tujuan Pre-panas lapisan poros truk nganti luwih saka 300 ° F sajrone 15 detik kanggo aplikasi las lan njaga suhu ing zona las 15 detik sawise listrik
dipateni.
Poros truk Steel Material; 350 ° lan 400 ° F suhu nuduhake cat; 350 °, 375 ° lan 400 ° F suhu nuduhake "crayons"
Suhu 350 ° F
Frekuensi 75 kHz
Pasokan listrik DW-HF-35kW, stasiun panas adoh karo papat kapasitor 1.2 μF lan koil induksi pancake sing dirancang khusus.
Proses Jadwal digawe kanggo muter poros 400 ° ing 15 detik lan kumparan induksi dilebokake ing ndhuwur poros. Lingkar poros (ing ngisor koil) dicet kanthi cat 350 ° lan suhu 400 ° F. Nalika poros lagi diputer, daya RF ditrapake suwene 15 detik. Kabeh
cat nyawiji, negesake manawa suhu poros luwih saka 400 ° F. Tenaga RF dipateni lan "krayon" suhu langsung dipasang ing poros kanggo ngawasi suhu. Krayon 400 ° F ora lebur; krayon 375 ° F lebur 15 detik; krayon 350 ° F cair nganti 30
detik.
Asil poros baja digawe panas nganti luwih saka 400 ° F sajrone 15 detik lan suhu sadhuwure 350 ° F dikelola nganti 30 detik sawise listrik dipateni, memenuhi syarat aplikasi las.