Bajingan Preheating Blades lan Pisau

Description

Induksi Preheating Blades And Knives Kanthi High Frequency Induction Heating Units

Objective Priksa manawa macem-macem ukuran pisau lan pisau kanggo alat kebon
Bahan baja maneka warna ukuran 0.16 "(4mm) tebal
Suhu 1562 ºF (850 ºC)
Frekuensi 57-80 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-15kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot enem kapasitor 1.0 μF kanthi total 6.0 μF
• Koil pemanas induksi, dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Tiga gelang digunakake kanggo aplikasi iki
• Rong giliran pancake coil kanggo bilah
• Koil helical persegi panjang wolu kanggo piso
Potongan dilebokake ing kumparan tartamtu kanggo dadi panas. Kanggo agul-agul, bolongan tengah kudu digawe panas nganti 1562 ºF (850 ºC) lan piso 2/3 agul-agul kudu digawe panas. Gumantung saka potongan kasebut, baja tekan 1562 ºF (850 ºC) ing 13-19 detik. Sawise logam digawe panas banjur dicet prangko.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Konfigurasi profil panas sing bisa di konfigurasi
• Wektu proses luwih cepet
• Malah panyebaran pemanasan

piso pemanasan induksi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pisau preheating induksi

 

 

 

 

 

 

 

 

induction heating blade

 

 

 

 

 

 

 

induksi-preheating-blade