Rod Steel Preheat Welding

Description

Aplikasi rod las preheat induksi sadurunge

adil Preheat rod baja nganti 500 ºF (260 ºC) kanggo aplikasi las kanggo pabrikan peralatan utama

Material: Pelanggan nyedhiyakake pin baja (beda-beda, rata-rata 2 "/ 51mm)

Suhu: 500 ºF (260 ºC)

Frekuensi: 100 kHz

peralatan: DW-HF-45kW 50-150 kHz sistem pemanas induksi dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF
- Posisi kaping pindho induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki

Proses Preheat Induksi: Rod baja dipasang ing kumparan, lan panas diuripake. Bagean kasebut tekan 600 ºF (316 ºC) sajrone sak menit. Tenaga dipateni lan rod diawasi nganti 30 detik kanggo mesthekake lapisan njaba ora mudhun ing ngisor 500 ºF (260 ºC).


Adhedhasar pengalaman lan pangujian Lab Aplikasi, suwe saya suwe panase, luwih sithik kekuwatane.
Kajaba iku, saya suwe saya panas, saya suwe suhu njaba tetep ing ndhuwur 500 ºF.
Yen dipikirake, ana kemungkinan tambahan babagan pasokan listrik, saka pemanas induksi 15kW kanthi koil rong posisi sing nduwe wektu panas rong menit, nganti 45kW sistem pemanas induksi kanthi kumparan papat posisi lan wektu dadi panas siji menit.

Hasil / Keuntungan 

Pemanasan sing tepat: Pelanggan lagi ndeleng ngalih saka geni, amarga induksi bisa menehi dadi panas sing luwih pas lan bisa dibaleni maneh
- Penetrasi: Induksi tugas sing unggul nembus pin yen dibandhingake karo obor, sing penting banget
preheating kanggo welding
- Kacepetan: Induksi ngidini pemanasan cepet sing bisa ningkatake produksi dibandhingake dadi panas obor
- Kualitas bagean: Obor bisa nggawe bagean rapuh, sing nggawe induksi nguntungake
- Lingkungan kerja: Las preheat induksi minangka metode pemanasan sing luwih aman sing ngenalake luwih sithik panas ing papan kerja tinimbang nyala api