Pipa Tembaga Induksi Brazing

Pemasok Tembaga Tembaga Induksi
Tujuan: Tembaga 'tees' lan 'ell' kudu diwenehake menyang awak aluminium katup pendingin

Material: klep tembaga katup pelanggan

Suhu: 2550 ºF (1400 ° C)

Frekuensi: 585 kHz

peralatan: Sistem pemindah induksi DW-UHF-10kw kalebu workhead sing ngandung loro 1.5μF kapasitor (total 0.75μF) lan kumparan helical telu-turn

proses: Katup dilebokake ing jero kumparan lan Daya pemanasan induksi RF wis diterapake nganti bagian dipanaskan nganti suhu sing dibutuhake lan sing dikepang katon mili ing sendi. Loro ukuran tabung padha mlaku nggunakake padha sistem pemanas induksi setelan karo kaping siklus sing beda.

Hasil / Keuntungan • Energi diterapake mung ing zona supaya digawe panas. • Pemanasan sing dienggo / seret yaiku seragam lan bisa diulang