Induksi pengerasan weruh untu agul-agul

Description

Gigi induksi pengeras induksi saka agul-agul

Metode induksi ngencengi untu agul-agul gergaji baja digawe saka "baja alat kecepatan tinggi," sing kalebu arus induksi frekuensi dhuwur liwat untu agul-agul supaya kabeh partikel untu, ing permukaan lan ing interiore, digawe panas nganti suhu kritis udakara 2375 ″ F. tanpa padha panas bagean liyane saka agul-agul, ngontrol frekuensi lan gedhene arus sing diinduksi saengga kabeh karbida ing untu bisa larut ing matrik austenitik praktis sawise baja tekan suhu kritis, lan banjur adhem untu kanthi suhu ing sangisore suhu kritis sadurunge tuwuh gandum sing akeh; tinimbang nglereni kabeh agul-agul utawa mung prapasan lumahing prabawa atos.

 

Pengerasan induksi weruh untu agul-agul kanggo aplikasi sing ngerasake; tujuane yaiku nyuda wektu pemanasan

Bahan: Bagéan saka agul-agul gergaji

Suhu: 1650 ºF (899 ºC)

Frekuensi: 134 kHz

Piranti: DW-UHF-30kW 50-150 kHz sistem pemanas induksi dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF. Koil pemanas induksi helik rong posisi kaping pirang-pirang dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki

 

Proses Pengerasan Induksi

Koil pemanas induksi dikembangake supaya ora konsentrasi panas ing lembah pinggiran njaba untu. Bagean kasebut dilebokake ing sangisore kumparan udakara 1/8 ”(3.2 mm) banjur daya banjur diuripake. Kanthi 30 kW DW-UHF soket listrik pemanasan induksi bagean digawe panas nganti suhu ing target target limang untu saben
patang detik.

 

Hasil / Keuntungan

Kacepetan: Pelanggan wis nggunakake induksi, nanging pengin nganyari sistem tenaga sing luwih dhuwur kanggo nambah
tingkat produksi (Sadurunge nggunakake induksi saka HLQ, klien nggunakake obor.)

Precision lan Repeatability: Obor ora pas karo induksi utawa ora bisa dibaleni maneh, dene induksi bisa uga
dileksanakake supaya bisa dibaleni maneh

Efisiensi: Pengerasan induksi nggunakake energi luwih sithik tinimbang obor lan nawakake dadi panas / mateni dadi panas