Induksi Pemanas Titanium Blade

Description

Induksi Pemanas Titanium Blade Kanthi Radio Frequency Heating Treatment Unit

Tujuan Panas panas agul-agul titanium nganti 500 ° F (200 ° C) kanggo nyawiji lan saluran lilin saka njero agul-agul.
Bahan pisau titanium ukuran 4 ”(101.6mm) kanthi area metering 1.5” x 0.25 ”(38.1mm x 6.4mm)
Suhu 500 ° F (200 ° C)

induksi-Pemanasan-Titanium-Blade
Frekuensi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-15kW sing dilengkapi workhead remot.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks sing dirancang khusus digunakake kanthi panas kanggo agul-agul. Daya digunakake sajrone 3.5 menit. Lilin nyawiji lan netes metu saka agul-agul.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Seragam lan kinerja sing bisa diulang
• Wektu aplikasi luwih cepet
• Panas non-kontak