Induksi Pemanasan Otomotif Motor

Induksi Pemanasan Otomotif Motor Dengan Mesin Pendinginan Induksi Frequency Tinggi

Tujuan Panas baja kanggo mbantu ikatan potongan cetakan injeksi lan mbantu reflek.
Badan motor baja badan, 60 x 60 x 27 (2.4 x 2.4 x 1.1) mm (ing)
Suhu 260ºC (500ºF)
Frekuensi 237 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot total 1.5 μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses / Narasi Koil binocular rong puter digunakake kanthi panas kanggo loro motor baja sadurunge proses cetakan injeksi. Iki mbantu nambah kekuwatan obligasi ing antarane lan ngemot plastik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• kaping proses luwih cepet karo nambah tarif produksi mungsuh open gas-fuel. Oven mbutuhake wektu panas lan wektu adhem sing dawa.
• Panggonan kanthi signifikan ngurangi
• Ngurangi penanganan amarga dununge koil induksi ing jarak mesin cetakan injeksi.