Pemanasan Induksi Inner Steel Liners

Description

Pemasangan Induksi Inner Steel Liners Kanthi Tinggi Frekuensi Induksi Pemanasan Mesin

Tujuan Liner baja panas ing endhas mesin kanggo nyopot casing aluminium.
Material Steel, 80 mm ID x 190 mm (3.1 ing x 7.5 ping)
Suhu 650 ºC (1202 ºF)
Frekuensi 60 kHz
Sistem pemanas induksi DW-HF-25kW peralatan, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 2.6μF.
Koil pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil internal (putaran) 10 puter internal digunakake kanggo panas liner baja nganti 650 ºC (1202 ºF) udakara rong menit.
Tekanan ditrapake ing kulit aluminium njaba kanggo ngeculake saka waja. Koil papat posisi bisa digunakake kanggo dadi panas 4 lapisan kanthi bebarengan.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Panas langsung sing tepat kanggo ngilangi aluminium kanthi cepet lan resik. Casing aluminium didaur ulang lan digunakake maneh saengga nyuda biaya sisa lan potongan.

induction heating inner