induksi pemanasan grafit karbon

Description

Karbon grafit pemindai induksi karo peralatan pemanasan induksi High Frequency

Tujuan Anoda grafit karbon panas kanggo ngrusak oksidasi bagean kanggo proses rereged sing ditempelake
Anod Material 2.5 x 2.5 x 4 (63 x 63 x 102) ing x (x)
Suhu 1900 ° F 1000 ° C
Frekuensi 30 kHz
Sistem pemanasan induksi peralatan DW-MF-20kW, koil helik multi-putaran khusus, 4 cap 1.0μF workhead
Proses Sistem pembersihan udara digunakake kanggo nyediakake hawa seger (~ 25 f3 / hr) menyang bagean kasebut sajrone siklus panas lan kanggo nyedhiyakake tumindak swirling kanggo kontak maksimal karo permukaan anoda.
Anoda dilebokake ing njero kumparan pemanas induksi lan digawe panas nganti suhu 1000 ° C. Sawise 2.5 jam, anoda kobong nganti udakara diameter 0.375 inci.
Piramida / kontrol digunakake kanggo nyedhiyakake suhu sing tetep amarga anode nyuda ukuran.
Asil / Mupangat Pemanasan induksi ngidini proses iki dadi efisien lan bisa dikontrol

induksi pemanasan grafit karbon