induksi pemanas rivet

Description

Puncak penyegelan induksi ends karo IGBT induction rivets rivet

Objective Pemanas baja rivet sadurunge sirah mbentuk
Bahan baja rivet
Suhu 1292 ºF (700ºC)
Frekuensi 283 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.5μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil tunggal solenoid siji digunakake kanggo panas rivet dadi 1292 ºF (700ºC) sajrone 10 nganti 15 detik sadurunge mbentuk sirah. Kepala kerja sing dicekel tangan digunakake.
Asil / Manfaat Manfaat pemanasan induksi:
• Gampang kanggo nggunakake amarga unit tangan lan foorswitch
• Ora ana api utawa gas sing dibutuhake
• Repeatable, siklus panas tetep
• Ngirit energi, mung lawuh sirah sing digawe panas

induksi pemanas rivets ends