induksi pemanas baja kabel kanggo nglereni

induksi pemanasan kabel baja kanggo pemotongan dengan peralatan pemanasan frekuensi radio

Tujuan Sadurunge nglereni, panas bagean cendhak kabel baja sing dikencengi sing ditutupi karo sarung poliethelin.
Bahan kabel multi-untai dikepang stainless steel 0.5 inci (1.27 cm) OD terlampir ing selubung polietilen
Suhu 1800 ºF (982) ºC
Frekuensi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-20kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot papat (4) 1.0 μF kapasitor (gunggunge 1.0 μF).
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks telung puter digunakake kanggo panas kabel udakara 2 detik. Sawise listrik dipateni, panas banjur ditransfer menyang sarung.
Asil / Mupangat Pemanasan induksi nyedhiyakake cara sing cepet lan akurat kanggo nggayuh suhu dhuwur sing dibutuhake. Iki minangka metode pemanas sing efisien banget.