Induksi Hot Forming Titanium Rod

Description

Induksi Hot Forming Titanium Rod Dengan RF Induction Heating Equipment

Tujuane Panas rod titanium nganti 1700 ° F (926.7 ° C) sajrone 60 detik kanggo mbentuk panas.
Bahan Titanium, 1.25 "(31.8mm) diameter, 5" (127mm) panjang
Suhu 1700 ° F (926.7 ° C)
Frekuensi 70 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-60kW, dilengkapi workhead remot.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil induksi helik telulas sing dirancang khusus digunakake kanggo panas rod titanium nganti 1700ºF (926.7 ° C). Rong pyrometer optik digunakake kanggo ngukur suhu ing permukaan lan tengah bagean kasebut. Lumahing lan tengah rod titanium digawe panas nganti 1700ºF (926.7 ° C) sajrone 60 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Tingkat produksi sing luwih apik kanthi cacat minimal
• Sifat mekanik sing luwih apik
• Malah panyebaran pemanasan

Tunggal Joran Titanium Forging (2)