Pengaturan panas induksi Nitinol

Description

Induksi Panas Induksi Nitinol Kanthi High Frequency RF Induction Heating Equipment

Tujuane Panasake kabel Nitinol diameter 0.005 "(0.13mm) kanggo aplikasi pembentukan ulang
Material Nitinol kawat
Baja wesi
Suhu 930 ° F (500 ° C)
Frekuensi 500 kHz
Pasokan listrik induksi solid-state DW-UHF-6kW-I dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot rong kapasitor 0.33μF (total 0.66μF). Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Perlengkapan sing diwenehake pelanggan kalebu rong silinder konsentris: silinder njaba kothong berukuran 0.1 "(2.54mm) diluncurake ing silinder padhet diameter 1" inci (25.4mm). Bentuk Nitinol sing dibutuhake diukir ing OD saka silinder batin. Perlengkapan baja padat sing disedhiyakake diowahi kanggo nyuda termal
massa Silinder batin padhet dilatih supaya coil dilebokake ing ID. Koil heliks internal lan eksternal khusus papat-puter digunakake kanggo ngasilake pola panas sing dibutuhake. Tes wiwitan ditindakake (nggunakake thermocouple) ing perlengkapan tanpa bagean kanggo nggawe siklus pemanasan. Bagean kasebut dilebokake ing peralatan lan kumparan pemanas induksi ing sisih kasebut. Tenaga diwenehake nganti bagean digawe panas ing titik sing disetel lan ditahan ing suhu iki sajrone 2.5 menit. Perlengkapan kasebut langsung dipateni ing banyu sawise siklus panas. Bagian digawe kanggo spesifikasi kanggo memori bentuk.
Asil / Keuntungan Sistem Ameritherm dadi panas ing titik sing disetel kanthi tarif sing ditemtokake lan kabel Nitinol dibentuk kaya sing dikarepake sajrone 4 menit, nggunakake kurang energi lan wektu tinimbang oven tradisional
cara panas.

setelan pemanasan induksi setelan panas