Induksi Pemasangan Tembaga Kawat untuk Stripping

Description

Induksi Pemanasan Kawat Tembaga untuk Pelucutan Kanthi Peralatan Pendinginan Frekuensi Tinggi

Tujuan Kanggo panas kabel tembaga sing wis tinned kanthi macem-macem diameter nganti 500 ° F (260 ° C) kanggo nyawiji timah lan kanggo coalesces (sekering) kabel supaya gampang dilucuti
Material Kawat tembaga sing wis tinned 0.01mm ing diameter
Suhu 500 ° F (260 ° C)
Frekuensi 900 MHz
Pasokan listrik induksi solid state DW-UHF-4.5KW dilengkapi stasiun panas sing ngemot telung kapasitor 100 pF kanthi total 300 pF.
Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki (waca foto).
Proses Koil pemanasan induksi multi-puter digunakake kanggo dadi panas kanggo macem-macem conto kawat. Tabung keramik dilebokake ing njero kumparan supaya bisa dadi pandhuan kanggo kawat lan tengah-tengah kabel, ngalangi
arcing ing kumparan. Tes dhisikan ditindakake kanggo memastikan untaian tembaga individu dadi panas nganti suhu sing pas. Ditemtokake manawa untaian bisa digawe panas kanggo nyawiji lan coalesce ing
tembaga ing 1-2 detik ing frekuensi iki
Asil / Mupangate Sistem pemanas Induksi DW-UHF-4.5KW nambah macem-macem kabel diameter nganti 500 ° F kanthi tarif sing wis ditemtokake. Sistem sing padha bisa digunakake ing kabel multi-straded uga unit multi-strand wire. Nganti daya nganti 20 kW ing 400 kHz ora bisa panas kabel tembaga cilik.

Induksi Pemasangan Tembaga Kawat kanggo pengupasan