Pemasangan Tembaga Kawat

Pemasangan Tembaga Kawat

Tujuan: Induksi Nyetel kawat tembaga sing brazing kanggo produksi.

Bahan: Rod tembaga Nikel Perak 2774 Batang paduan diameter diameter 0.070 ″ (1.8mm).

Suhu 650ºF (343.3ºC)

Frekuensi 580 kHz

Peralatan: • Sistem pemindah induksi DW-UHF-6kW-III dilengkapi karo workhead remot karo salah siji kapasitor 1.0 μF, lan input input mA 4-20 kanggo ngewangi ramping voltase. • An induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses: Koil helical sing unik sing terdiri saka papat coils sing disambungake sejajar karo lapisan tabung kuarsa sing digunakake kanggo memanaskan kawat kanggo 650ºF (343.3ºC) kanggo anane.

Hasil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake: • Produktivitas sing luwih dhuwur 27 ′ (8.2m) per menit • Pangurangan oksidasi & skala skala • Konsekuensi, asil sing bisa diulangi