Pemasangan Tembaga Kawat

Description

Induction Annealing Copper Wire And Silver Wire

Tujuan Anneal yaiku kawat brazing kanggo produksi.
Bahan Tembaga Nikel Perak 2774 Batang paduan diameteripun 0.070 ″ (1.8mm).
Suhu 650ºF (343.3ºC)
Frekuensi 500 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6KW-III dilengkapi workhead remot kanthi siji kapasitor 1.0 μF, lan kontrol input 4-20 mA kanggo mbantu nyuda voltase.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks unik sing kasusun saka papat koil berturut-turut sing disambungake kanthi paralel karo lapisan tabung kuarsa digunakake kanggo panas kabel nganti 650ºF (343.3ºC) kanggo anil.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Produktivitas luwih dhuwur saka 27 '(8.2m) per menit
• Pangurangan oksidasi & skala skala
• Konsistensi, asil sing bisa diulang

induction annealing brazing wire