Induksi Hardening Saw Blades

Description

Induksi Hardening Saw Blades Kanthi High Frequency Heater

Tujuan Gunakake pemanasan induksi kanggo narik bilah gergaji waja menyang atose Rockwell antara 50 lan 52. Kekerasane kudu ana ing 1/2 nganti 1 titik ing antarane untu lan mburi agul-agul. Pangolahan kudu ditindakake kanthi laju 60 inci per menit
Pisau gergaji pita baja ukuran 2.125 ″ jembaré, kandel 0.042 ″
Suhu 700 ºF
Frekuensi 100 kHz
Peralatan DW-UHF-10kW output daya induksi solid-state output kanthi trafo mudhun lan stasiun panas adoh ngemot telung (3) bus lan wolung (8) kapasitor kanthi total kapasitas 0.66? F. Koil digawe adhem banyu dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki nggunakake siji lan
kaping pindho

induksi-hardening-saw-blades
Proses: Peralatan Ameritherm digunakake kanggo nggayuh target ing ngisor iki:
· Pola panas sing dibutuhake ditindakake kanthi nggunakake koil saluran sing dirancang unik lan trafo mudhun kanggo nyuda voltase
· Tingkat pakan 60 inci per menit uga ditemokake liwat nggunakake koil saluran sing unik lan perlengkapan sing dirancang khusus.
Asil Asil: tegese atose 50.3 Rc diukur nganti limalas untu saw ing Tester Hardness Tangkal Wilson, kanggo nggayuh tujuan utama sing ditemtokake dening pelanggan.