Induksi Hardening Knife Blade

Description

Induction Hardening Knife Blade With High Frequency Heating Machine

Tujuan Nyetel area sing dipilih kanthi agul-agul piso amben 18 ″ (457.2mm) kanggo mesin pemotong rumput jinis rol. Kekerasan sing dikarepake antara 45 nganti 55 Rockwell C, lan kudu diukur 0.062 ″ (1.6mm)
saka pinggir motong.
Bahan 1070 Bilah Pisau Baja ukuran 18 ″ (457.2mm) dawane, ambane 1 17/32 "(38.9mm) lan kandel 0.135 ″ (3.4mm).
Suhu 1550ºF (843.3ºC)
Frekuensi 160 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-30 kW dilengkapi workhead remot sing ngemot papat (4) kapasitor kanthi total 1.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil saluran siji kanthi pandhuan keramik digunakake kanggo mindhai dawa agul-agul 30 detik nganti 1550ºF (843.3ºC). Quenching langsung lan perlengkapan kaku perlu kanggo nyegah distorsi agul-agul.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Panas sing tepat lan akurat
• Hasil konsisten lan kasil
• Panas sing resik ora kontak

hardening knife