Induksi Hardening Gears Teeth

Description

Induksi Hardening Gear Gigi Kanthi High Frequency Heating System

Tujuan Panasake untu gir retraction sabuk pengaman baja nganti 1700 ° F (926.7ºC) sajrone rong detik kanggo ngerasake.
Bahan # 4130 gir retraksi sabuk pengaman baja, tangki pelenturan pusaran banyu, katup udara sing dikontrol kanthi elektronik, wektu sing bisa diatur
Suhu 1700 ° F (926.7ºC)

untu-hard-untu
Frekuensi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW dilengkapi workhead remot kanthi kapasitas 1.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil konsentrat heliks papat-giliran dirancang khusus kanggo ngirim panas seragam menyang gir retraksi sabuk pengaman baja. Bagean kasebut dipanggonke ing kumparan ing ndhuwur tank quenching lan ditahan kanthi perlengkapan rosette vakum. Daya digunakake rong detik kanggo dadi panas bagean kasebut. Bagean kasebut banjur diusir menyang tangki quench kanggo adhem.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Seragam lan asil repeatable
• Energi efisien
• Panas non-kontak