Induksi Hardening Cast Iron

Kategori: Tags: , , , , , , ,

Description

Induksi Hardening Cast Iron Kanthi Tinggi Frekuensi Induksi Pemanasan Mesin

Tujuan Panas ngetokake wesi nganti 1600ºF (871.1ºC) supaya bisa nggayuh 55 Rockwell C.
Pulley Wesi Duktil Bahan ukuran 3 1/2 ″ (88.9mm) OD lan 2 ″ (50.8mm) dhuwure.
Suhu 1600ºF (871.1ºC)
Frekuensi 164 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung (8) kapasitor gunggunge 0.66 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks puteran papat digunakake kanggo panas katrol wesi cor sajrone 2 menit lan 45 detik nganti tekan 1600ºF (871.1ºC) sing dibutuhke, sanalika, pulley dipadamake ing adus banyu sing gelisah kanggo nggayuh kekarepan sing dikarepake.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Peningkatan produksi
• Panas, non-kontak lan panas efisien energi
• Pemanasan sing tepat

induksi hardening cast iron