Induksi Hardening Cast Iron

Description

Induksi Hardening Cast Iron Kanthi Tinggi Frekuensi Induksi Pemanasan Mesin

Tujuan Panas ngetokake wesi nganti 1600ºF (871.1ºC) supaya bisa nggayuh 55 Rockwell C.
Pulley Wesi Duktil Bahan ukuran 3 1/2 ″ (88.9mm) OD lan 2 ″ (50.8mm) dhuwure.
Suhu 1600ºF (871.1ºC)
Frekuensi 164 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung (8) kapasitor gunggunge 0.66 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks puteran papat digunakake kanggo panas katrol wesi cor sajrone 2 menit lan 45 detik nganti tekan 1600ºF (871.1ºC) sing dibutuhke, sanalika, pulley dipadamake ing adus banyu sing gelisah kanggo nggayuh kekarepan sing dikarepake.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Peningkatan produksi
• Panas, non-kontak lan panas efisien energi
• Pemanasan sing tepat

induksi hardening cast iron