Induksi Forging Titanium Rods

Description

Induksi Forging Titanium Rods Dengan RF Induction Heating System

Tujuan: Muter panas titanium rod sadurunge njajal menyang piso turbin.
Bahan batang Rod titanium 0.591 ″ (15.01mm) OD kanthi 11.8 ″ (299.7mm) dawa
Suhu 2030ºF (1110 ° C)
Frekuensi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW dilengkapi workhead remot sing kapérang saka wolung (8) kapasitor gunggung 0.66 μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil helik puteran sangalas digunakake kanggo dadi panas rod titanium nganti 2030ºF (1110 ° C) ing 25 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Tambah tarif produksi
• Panas sing bisa diulang, dipercaya & konsisten tanpa nyala-nyala.
• Pemanas gratis tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik

Induksi Forging Titanium Rods