Induksi Forging Steel Rod End

Description

Induksi Forging Steel Rod End With Induction Heating Machine

Tujuan Kanggo panas ujung rod baja nganti 1800ºF sadurunge operasi penempaan. Pemrosesan batang kalebu pemanasan, tekanan ing rong bagean kanggo nyuda ujung batang push, lan pemanasan pungkasan ing koil saluran kanggo nahan batang lan ngatasi tekanan penempaan. Pelanggan kudu ngolah batang sing beda-beda
diameter antarane 1/8 ″ lan 1/2 ″. Suhu rod kudu ing ndhuwur 1400ºF ing tengah, lan sisih njaba bisa nganti 1900ºF.
Rod Steel Material kanthi diameter beda saka 1/8 ″ nganti 1/2 ″
Suhu 1800ºF
Frekuensi 50 kHz
Peralatan DW-HF-45kW output pasokan daya induksi padat kalebu stasiun panas adoh sing ngemot 2 kapasitor gunggunge 0.5 μF, bebarengan karo kumparan tipe heliks 6 puteran (3 liwat 3).
Proses pasokan listrik induksi padat output DW-HF-45kW ditemokake kanggo nggayuh asil ing ngisor iki:
Asil • Batang baja diameter loro tekan 1800ºF kurang saka 5 detik sing diukur karo pyrometer optik.
• Rod 1/2 ″ diwatesi dening sifat-sifat fisik saka baja kanthi wektu sing dibutuhake kanggo mindhahake panas saka pinggir njaba bar menyang tengah kanggo nambah suhu nganti 1400ºF tanpa lebur permukaan bar. Pemanasan rod 1/8 ″ diwatesi dening efisiensi pemanasan induksi ing 80 kHz. Bar diameter sing luwih gedhe terus digawe panas luwih cepet nganti watesan konduktivitas termal.

Induksi Forging Steel Rod End