Induksi Forging

Description

Forging Induksi & Formulir Panas Teknologi minangka cara plastik deforming logam sing wis rampung kanthi ngetokake ing potongan logam induksi forging lan panas forming aplikasi sing apik banget kanggo induksi. Proses penempelan industri lan panas mbentuk sing mlengkung utawa mbentuk billet logam utawa mekar sawise wis digawe panas menyang suhu ing kang resistance kanggo deformation banget. Blok bahan non-ferrous uga bisa dipigunakaké. Solusi-solusi penolakan sing wis diinstal wis diinstal ing akèh negara, utamané ing sektor logam lan kothak. Conto bahan sing bisa diproses kanthi proses induksi lan pambentukan panas yaiku aluminium, kuningan, tembaga, waja baja lan stainless steel.

Suhu sing nyebabake suhu panas sing paling umum digunakake yaiku:

• Baja 1200º C • Kuningan 750º C • Aluminium 550º C

Total Forging / Hot Forming Applications

Proses pembentukan panas induksi
Proses pembentukan panas induksi

Mesin pemanasan induksi umume digunakake kanggo ngetokake billet, bar, blok tembaga, lan blok titanium kanggo suhu sing tepat kanggo penempelan lan mbentuk panas.

Bertahan Forging / Hot Forming Applications

Pemanasan induksi uga digunakake kanggo ndhuweni bagian kayata ujung pipa, ujung gandar, bagian otomotif, lan ujung bar kanggo proses mbentuk lan proses pérangan.

Kualifikasi Forging / Hot Forming Advantages

Yen dibandhingake karo tungku konvensional, Induksi Forging Furnace nawakake proses sing penting lan kaluwihan kualitas:

1. Wektu panas sing luwih cendhek, ngurangi panjelasan lan oksidasi
2. Kontrol suhu suhu sing gampang lan akurat. Bagian ing suhu ing njaba spesifikasi bisa dideteksi lan dibusak
3. Ora ana wektu sing nganterake tungku kanggo ngenteni suhu sing dibutuhake
4. Mesin pemanen induksi otomatis mbutuhake tenaga kerja manual paling sithik
5. Kalor bisa diarahake menyang siji titik tartamtu, sing penting banget kanggo bagean karo mung siji wilayah sing mbentuk.
6. Efisiensi termal sing luwih gedhe - panas digawe ing bagean kasebut lan ora perlu digawe panas ing ruangan sing amba.
7. Kondisi kerja sing luwih apik. Saiki mung panas ing udhara yaiku saka bagean kasebut. Kondisi kerja luwih becik tinimbang karo tungku bahan bakar.