Induksi Brazing Stainless Steel Tubes

Description

Induksi Brazing Stainless Steel Tubes With Frequency Heating System

Tujuan Penelitian

Kanggo ngresiki rong das saka tabung stainless steel bebarengan ing suhu kurang ing 20 detik

Deskripsi Bagian & Bahan

(2) .350 OD tabung baja, siji karo suar tipis ing pinggiran; BAg-24 brazing wire, flux black

Suhu Perlu

1330 ° F

Induction Heating Equipment

DW-UHF-10kW RF Power supply induction, 4-turn helical inductor (kumparan) karo 1.5 "OD

Operating Frequency

300 kHz

Prosedur Pemanasan

Pengujian kasebut rampung ing atmosfer udara terbuka. Piranti sing dirancang kanthi khas, papat nyurung inductor heliks digunakake kanggo nyedhiyakake pemanasan optimal kanggo wilayah peserta. Tes awal dianakaké karo partikel-partikel sing dawa lan cat sensing suhu kanggo netepake profil wektu-panas lan panas. Kawat brazing BAg-24 dibentuk dadi preforms supaya pas karo tubung pipa lurus. Fluks Ireng uga diaplikasi ing loro tabung. Saben bagean tabung banjur cocog karo preva munggah ing bagian pipa. Sawise daya RF ditrapake kanggo detik 18, kabel kaku tekan suhu 1330 ° F. Kawat banjur dilebur lan diilhami. Kekuwatan RF dipapanake sajrone detik liyane kanggo mesthekake yen kabeh kabel kaku dicelupake.

kesimpulan

Konsistèn, asil sing bisa diulang kasedhiya ing 1330 ° F ing wektu 20. Kawat kawat dilebur lan diilangke sacara merata menyang area sing digabung.

Induksi brazing-steel-tubes