Induksi Brazing Stainless Steel Tools

Description

Induksi Brazing Stainless Steel Tools With RF Heating Equipments

Tujuan Penelitian

Kanggo ngresiki telung joints ing jet rakitan dental dental karo pemanasan induksi; kanggo nambah konsistensi ngasilake lan nyuda wektu siklus.

Deskripsi Bagian & Bahan

Potongan irigasi propose stainless steel, dua tabung, tabung pendukung tabung, cincin alloy padat, fluks B1

Suhu Perlu

1400 ° F

Induction Heating Equipment

DW-UHF-4.5kW RF Induction Heating Power Supply, inductor khusus-dirancang (koil)

Operating Frequency

400 kHz

Prosedur Pemanasan

Pengujian awal rampung kanggo netepake profil wektu-panas lan panas. Kapindho ditemtokake yen proses rong tahap bakal ngasilake asil sing paling apik. Kanggo aplikasi iki, sing dianggo kaping papat, sing dirancang kanthi khusus, induktor heliks ganda sing dipigunakaké kanggo ngasilake panas ing wilayah gabungan. Tabung loro, tabung support tabung lan irung wis dirakit lan dianakaké kanthi posisi temporal. Cincin logam campuran sing digawe ing posisi lan jas tipis saka fluks B1 dipunginak-katikake ing kabeh papan. Ing tahap pisanan saka proses pemanasan, ujung tabung ndhuwur rakitan dilebokake ing zona pemanasan lan daya induksi diwenehake kanggo detik 10. Ing tahap loro, pasamuwan dibalik lan ujung ngisor sidang kasebut dipanasake kanggo tambahan detik 10. Déwan iki banjur dibuwang, diwenehake ing banyu panas kanggo mbusak fluks, lan ditiup garing kanthi hawa panas.

kesimpulan

Konsistèn, asil sing bisa diulang diduwèni karo pasokan listrik DW-UHF-4.5kW lan siklus panas kapindho 10. Saben sendok sing dicampur banjur disegel karo filet

brazing-steel-tools