Induksi Forging Steel Strip

Description

Induksi Forging Steel Strip Dengan Induction Heating System

Tujuane Panas bagean saka 1025 baja nganti 1800 ºF sadurunge proses penempaan kanggo produksi sepatu jaran. Saiki, kosong dikethok lan digawe panas ing oven sing diobong gas banjur ditempa ing penet. Kanthi kumparan induksi wis ana, baja bakal dipakani terus-terusan saka gulung liwat kumparan induksi lan menyang mesin penempaan. Kanggo nggayuh tingkat produksi, paningkatan bagean baja 13 ″ kudu kedadeyan sajrone 10 detik.
Bahan 1025 Strip baja udakara 3/4 ″ jembaré lan kandel 1/4 ″.
Suhu 1800 ºF
Frekuensi 50kHz
Peralatan DW-HF-60kW output pasokan listrik induksi padat kalebu stasiun panas kanthi total kapasitas 0.5 μF.
Proses Pasokan listrik induksi output Ameritherm 40 kW ditemokake kanthi efektif kanggo nggayuh asil ing ngisor iki: Asil • 1800 ºF tekan 10 detik.
• Tingkat produksi 1 bagean saben 5-10 detik dipenuhi.
• Asil ing ndhuwur dipikolehi liwat nggunakake koil kerja gaya helik 39 putar ukuran 1 1/2 ″ ID lan 11 1/2 ″ OAL.

induksi Strip steel forging