Induksi Pemanas Steel Rods

Description

Batang Baja Pemanasan Induksi Karo Serep Kanggo Proses Moulding Kanthi Peralatan Panas Paling Dhuwur

Tujuan Panas panas wolu rod baja kanthi bebarengan dadi 212 ° F (100 ° C) kanggo operasi cetakan.
Bahan 8 Batang Baja ukuran 1/2 ″ (12.7mm) dhiameter lan 14 ″ (355.6mm) dawa ditrapake kanthi lempeng pungkasan Teflon diameter 2.5 "(63.5mm).
Suhu 212 ° F (100 ° C)
Frekuensi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi kW DW-MF-25kW dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor sing padha karo 0.66 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil helik puteran limalas digunakake kanggo panas rod stainless steel kanthi bebarengan nganti 45 detik nganti tekan 212 ° F (100 ° C). Piring pungkasan Teflon digunakake kanggo nahan rod ing papane.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanas seragam tanpa rotasi kapsul rod
• Kurangi konsumsi energi
• Operasi tangan bebas