induction heating plate steel

Description

Papan induksi pemanasan induksi kanthi peralatan pemanasan induksi RF

Tujuan Piring baja panas ing sistem conveyor supaya bisa masak kue Welsh.
Material Steel plate 760 x 440 x 10mm (29.9 x 17.3 x 0.4 in).
Suhu 200 ºC (392 ºF)
Frekuensi 20 kHz
Sistem pemanas induksi DW-MF-45kW peralatan, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.3μF. Koil pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil pemanasan serpentin sing rata ing sangisore sistem conveyor baja dadi panas lempengan baja nganti suhu seragam 200 ºC (392 ºF) udakara 3 menit. Kue Welsh dilebokake ing piring baja panas lan masak nganti 1½ menit. Conveyor ngalihake jajan ing kumparan sing dibalik. Pass kaping pindho liwat kumparan masak ing sisih liyane.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Panas sing resik mung dienggo ing piring waja. Panas minimal dipadhakake menyang wilayah sing cedhak.
• Aman, nyaman kanggo para operator
• Biaya operasi sing luwih murah dibanding karo oven gas.
Ngurangi biaya kanggo mbukak sistem AC amarga kurang panas diluncurake ing lingkungan kerja.

induction heating plate steel