induction heating hot rolling

Description

induction heating hot rolling karo IGBT induction heating system

Tujuan Kanggo panas keliling disk plow sadurunge proses muter panas (ngasah)
Cakram baja Boron Datar, ketebalan OD 460 nganti 710 mm (18 nganti 28 ") 3.2 nganti 10 mm (8/64 nganti 25/64")
Suhu 725 ° C 1335 ° F
Frekuensi 75 kHz
Sistem pemanasan induksi peralatan DW-HF-120 kW nggunakake 2 kepala kerja, sistem switching, 4 koil sing dirancang khusus, sistem chiller
Proses Ing sistem PLC, masing-masing saka loro mesin rolling dilengkapi kepala kerja remot lan platform muter nalika disk ditahan kanthi horisontal lan ditahan kanthi nonmagnetik pusat
piring 100 mm kurang saka diameteripun cakram. Koil pemanasan 250 mm (10 ") dipanggonke ing ndhuwur agul-agul, kanthi rotasi luwih maju tinimbang tekanan. Iki dadi panas ing kabeh pinggiran disk.
Sawise sawetara detik dadi panas, pinggiran tekan suhu sing dibutuhake lan disk digawe nguripake jam 30 rpm. Tekanan digulung nutup, mbentuk profil ujung sing landhep. Pucuk pungkasan dipikolehi sawise rong puteran disk.
Asil / Mupangat Pemanasan induksi nyedhiyakake proses sing luwih cepet dibandhingake karo cold-rolling; profil sing dipengini digayuh sawise sawetara detik, dibandhingake karo sawetara menit. Kualitas metalurgi saka ujung rampung luwih dhuwur, amarga prosese kanthi efektif nglakoake bahan.
Peralatan lan proses kasebut menehi otomatisasi robot

induction heating hot rolling

 

 

 

 

 

 

induction rolling panas