Induction Heating Steel Handle For Bending

Description

Induksi Pemanasan Bantalan Baja Kanggo Bending Kanthi Sistem Pendinginan Induksi Frekuensi Tinggi

Objective Panas tang kanggo mbentuk pungkasan saka gagang
Material Steel tang batang 5 "(12.7 cm); 0.14 "(3.56mm) tebal
Suhu 1200ºF (649 ºC)
Frekuensi 50 kHz
Sistem pemanas induksi DW-HF-4.5kW, dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot rong (2) 0.33 μF kapasitor kanthi total 0.66 μF. Koil pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake kanthi khusus
kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks multi-puter digunakake kanggo panas zona dawa 3.75 "(9.53cm) ing siji gagang sekaligus. Desain koil ngidini gampang mbukak lan mbongkar tanpa kudu muter bagean kasebut. Gagang kasebut dilebokake ing kumparan lan digawe panas nganti 30 detik nganti tekan 1200 ° F. Banjur bagean kasebut ditransfer menyang a
pencet lan dibentuk dadi wangun pegangan sing bener.
Gagang tang bisa digawe panas bebarengan kanthi pasokan listrik kW sing luwih dhuwur.
Asil / Mupangat • Nyetel banget zona sing dipengini ngindhari overheating bagean. Iki nyedhiyakake kualitas luwih dhuwur tinimbang dadi panas kanthi obor.

induksi baling baling baling