Induksi Pemanasan Aluminium

Description

Induksi Pemanasan Cetakan Aluminium kanggo ngeculake panganan panggang kanthi Peralatan induksi RF

Tujuan: Cetakan panas aluminium cair kanggo ngeculake produk pangan panggang
Bahan · Cetakan aluminium 4.5 "(11.4 cm)
Suhu 302 ° F (150 ° C)
Frekuensi 65 kHz
Peralatan DW-HF-60kW, sistem pemanas induksi, dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot wolung kapasitor 1.0 mF kanthi total 8.0 mF
Koil pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki
Proses Koil pancake kanthi multi-puter, nyedhiyakake pemanasan sing efisien banget sing nyuda wektu siklus lan panas sing ditindakake liwat cetakan aluminium. Koil iki bisa dienkapsulasi ing komposit Teflon / epoxy supaya gampang diilangke. Produk beku, sing wis dipanggang ana ing cetakan kue. Cetakan kasebut
digawe panas nalika lelungan ing ngisor koil pemanas induksi kanggo ngeculake produk.
Asil / Keuntungan · Pemanasan induksi luwih aman tinimbang dadi panas karo oven konveksi. Lemak saka cetakan nyebabake bebaya geni lan gas sampah ing oven.
· Cepet, panas presisi sing resik kanggo kaping siklus cepet

induksi pemanasan aluminium