Induction Annealing Bolt Shafts

Description

Pemasangan Bolt Shafts Induksi Dengan Mesin Pemanasan Frekuensi Tinggi

Tujuane Panas 431 baut stainless steel dadi 1850ºF (1010ºC) lan baut baja paduan Inconel lan 8740 nganti 1000ºF (538ºC) kanggo anil
Bahan Macem-macem ukuran 431 baja tahan karat, baut baja inconel lan 8740
Suhu 1000ºF (538ºC) lan 1850ºF (1010ºC)
Frekuensi 280KHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks telung puter digunakake kanggo panas batang baut 10 nganti 12 detik ing bolt gedhe lan 18 nganti 20 detik ing bolt cilik nggunakake koil sing padha.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Proses flameless
• Titik akurasi lan siklus repeatable sawise siklus