Pemasangan Bantalan Induksi

Description

Pemanas bantalan induksi minangka alat pemanasan sing cepet, lan bisa dikontrol, minangka oposisi kanggo oven tradisional, lenga panas utawa metode pemanasan senapan, pemanasan induksi luwih aman, cara ramah lingkungan sing luwih ramah lingkungan.

Feature

1) Nggunakake teknologi pemrosesan mikro chip paling canggih, desain sing kuat lan awet kanggo kondisi kerja sing terus-terusan nyedhiyakake jaminan sing aman lan andal

2) Apa teknologi kontrol mikrokomputer sing ditrapake ing proses kontrol pemanasan, supaya bisa mujudake wiwitan empuk, mandheg, nyetel otomatis output kanthi otomatis, prosedur deteksi otomatis, gagal piranti dadi panas dhewe, lan fungsi perlindungan lan fungsi perlindungan negara sing ora normal

3) Suhu pemanasan lan wektu bisa disetel lan ditampilake, ekspansi peng silinder, bolongan ora bisa diowahi, bisa dadi lini produksi link pamrosesan, ngirit biaya produksi kanthi signifikan

4) Desain khusus ing konsumsi ngisor nyedhiyakake efek sing luwih dhuwur, kanggo ngirit energi.

Keterangan Technical

model

ELDC-1

ELDC-3.6

ELDX-8

ELDX-12

ELDX-24

ELDC-24

ELDC-40

ELDC-95

Listrik

daya (KW)

1

3.6

8

12

24

24

40

95

Voltase (V)

220

220

380

380

380

380

380

380

Frekuensi (HZ)

50

50

50

50

50

50

50

50

listrik saiki (A)

6

16

20

30

60

60

100

240

Bantalan Berat (Kg)

10

35

75

150

250

350

750

selaras

Nang Diameter (mm)

15

28

35

45

85

85

85

145

Outside Diameter (mm)

150

340

480

700

700

900

1400

2500

Jembar (mm)

60

140

210

310

320

400

420

700

Paling dhuwur suhu

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

Ukuran rod panas

10,20,40

20,45,60

30,40,50,70

30,40,60,80

40,60,80

60,80,100

60,80,100,150

100,150,200,240

bobot

10

29

53

120

175

200

660

2350

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-Brochure.pdf"]