Heater Brazing Heater Handheld

Description

Pemanas Brazing Genggem & Portabel

item DWS-10 DWS-30 DWS-60 DWS-100
Maks. daya input 10KW 30KW 60KW 100KW
voltase input 3P × 380V, 50 utawa 60HZ
Ukuran generator L50 × W30 × H45 57L × 32W × 71H 70L × 40W × 103.5H 56L × 80W × 180H
Generator bobot 40KG 47KG 120KG 150KG
Ukuran sirah pemanasan Φ5.5 × 22L F8 × 18.5 Φ12 × 25L F16 × 25
Pemanas kepala bobot 1.5KG 3.1KG 4.5KG 8KG
Panjang kabel 3 ~ 8 meter miturut urutan
Nggoleki kepinginan > 0.3MPa,> 5L / Min > 0.3MPa,> 15L / Min > 0.3MPa,> 30L / Min ≥0.3MPa ≥30L / min

Aplikasi:

Pigura bagean cilik, perawatan panas sing dipilih, lan pemanasan induksi ing wilayah sing mbutuhake unit sing bisa dipindhah luwih cilik. Digunakna kanggo pandhuan induksi ing situs kayata indruksi brazing konektor kabel tembaga, sendhi tembaga ing kondhisi hawa, konektor tembaga saka trafo lan sateruse.

Karakteristik:

  1. Kanthi desain khusus, sirah pemanas induksi hotspot ukurane cilik lan mung bobot 1.5 nganti 8 KG, luwih cocok kanggo operasi ing situs nalika bagian sing digawe ora bisa dipindhah.
  2. Pemindai induksi genggaman kasebut kanthi kapercayan lan kualitas dhuwur nalika modul daya IGBT lan teknologi pembalik generasi katelu diadopsi ing mesin pemanasan induksi.
  3. Koil pemanasan induksi bakal dirancang miturut panjalukan sampeyan.
=