Tangan induksi handheld 6KW

Description

Pemindai induksi Tangan 6KW-III

 

model

DW-UHF-6KW-III (Produk Baru)

input voltase

Tahap tunggal, 220V, 50-60HZ

output Power

6.6KW

Frekuensi osilasi

500KHz-1100KHz

Input Saiki

5-30A

bobot

25KG

Size

main

520x240x500mm

Heater

140x90x90mm

 

aplikasi

* Cepet quenching
* Hardening kanggo jerone cilik
* Brazing kanggo workpiece cilik
* Pemanasan karya cilik

* Blade brazing berlian kanggo segmen, brazing baja karbon baja, pisau pisau brazing dll.

* Kacamata alloy bingkai brazing, quenching bantalan cilik, annealing dll.

* Perhiasan brazing, watchcase annealing lan jam njaba quenching.

* Produk elektronik brazing / welding / panas: produk sing apik lan larang kaya filamen bohlam dll

* Precision mechanical brazing / heating.

* Stainless steel strip annealing etc.

Karakteristik utama:

1. Kanthi frekuensi dhuwur nganti 500KHz-1100KHz. Kekandelan quenching bisa dikontrol luwih murah tinimbang 1mm, lan bagean sing cilik banget bisa digawe panas.
2. Teknologi IGBT lan inverting saka generasi katelu wis digunakake, kapercayan sing luwih dhuwur lan biaya pangopènan sing luwih murah.
3. 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing Max daya output.
4. Bobot entheng, mung 25KG. Cilik lan portebel.

5. Status tenaga konstan utawa konstan bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.

model Input daya kepinginan Frekuensi osilasi Daya sing paling dhuwur Max Daur ulang tugas Nglangi kepinginan banyu
DW-UHF-4.5KW AC 1X220V50or60KHz 1100-2000KHz 4.5KW 80% 0.2Mpa <30 ℃ 5L / Min
DW-UHF-6KW-I AC 1X220V50or60KHz 9000-2000KHz 6KW 80% 0.2Mpa <30 ℃ 5L / Min
DW-UHF-6KW-III AC 3X3800V50or60KHz 150-500KHz 6KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-10KW AC 3X3800V50or60KHz 100-300KHz 10KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-20KW AC 3X3800V50or60KHz 50-250KHz 20KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-30KW AC 3X3800V50or60KHz 50-200KHz 30KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-40KW AC 3X3800V50or60KHz 50-200KHz 40KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-60KW AC 3X3800V50or60KHz 50-150KHz 60KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-100KW AC 3X3800V50or60KHz 50-150KHz 100KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min

 

=