baja induksi baja kanggo baja

Frekuensi tinggi baja tahan karat induksi magnetik kanggo proses baja

Tim HLQ diwenehake karo 2 bagean sing beda-beda kanggo laboratorium tes.

Tujuan: Brazing Induksi saka pin baja stainless steel 0.15 '' / 3.81mm menyang dhasar baja.

peralatan:  DW-UHF-6KW-III sistem kurang empuk genggaman 

Industri: Piranti & HVAC

bahan:

Hexagon baja (diameter ngisor 1 '' / 25.4 mm; 0.1 '' / ketebalan tembok 2.54 mm)

A pin baja stainless (0.15 '' / 3.81 mm)

Bahan liyane: 

Kabeh-tujuan fluks ireng

Power: 1.43 kW

Suhu: 1400 ° F / 760 ° C

wektu: detik 8

proses:

Kaloro kerjanan kasebut dipasang kanthi tliti. Kabeh-waé induksi brazing flux ireng ditambahake amarga cocog kanggo aplikasi suhu dhuwur ing ngendi perlu, pemanasan sing cepet. Proses ing induksi brazing sukses ing 8 detik kanthi nggunakake  DW-UHF-6KW-III sistem kurang empuk genggaman, ngasilake daya pemanasan induksi saka 1.43 kW ing 1400 ° F / 760 ° C.