Pemanasan Induksi Frekuensi Tinggi DW-HF-15

Description

Pemanas Induksi Frekuensi Tinggi DW-HF-15KW

pemanas induksi frekuensi dhuwur HF-15kw

 

Karakteristik utama:

  • Modul IGBT lan teknologi pembalik, kinerja sing luwih apik, keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pemeliharaan sing luwih murah;
  • 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing maksimum output daya;
  • status daya konstan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi temenan kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
  • tampilan pemanasan listrik lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating;
  • fungsi multi-tampilan, kanthi tampilan luwih saka saiki, liwat tegangan, gagal banyu, kegagalan phase lan laden ora sah lan liya-liyane, mesin bisa direksa saka ngrusak lan mesin bisa didandani kanthi gampang.
  • gampang kanggo instal, instalasi bisa rampung dening wong ora profesional banget, banyu sambungan lan daya bisa rampung ing sawetara menit.
  • bobot cahya, ukuran cilik.
  • beda wangun lan ukuran induksi coil bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda.
  • kauntungan model kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode pemanasan lan wektu tetep bisa dipratetepake, kanggo mujudake kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.
  • model sing dipisahake dirancang kanggo pas karo lingkungan sing kotor, penggerak bisa dilebokake ing papan sing resik kanggo ningkatake kehandalan; kanthi ukuran cilik lan bobot cahya saka trafo sing dipisahake, iku trep kanggo digunakake ing baris produksi lan kanthi gampang dirakit nang mesin utawa mekanisme pindah.
model DW-HF-15kw induction heater
Daya kerja phase siji 220V / 50-60Hz
Tegangan digunakake (AC) 180V-250V
Maks. daya output 15 KW (daya bisa diatur 3-15KW)
Frekuensi osilasi 10-80 KHz
Maks. output saiki 42A
efficiency 90%
Tingkat beban sing terus-terusan 100%
Aliran banyu adhem 5L / min (0.1mpa)
Ndhelikake tekanan banyu > 0.2Mpa
Ukuran Length * width * dhuwur 500 * 240 * 450mm
Proteksi suhu banyu <40 ° C
Size packing 610 * 620 * 340mm, 0.13CBM
bobot reged 40kgs
Packages siji kayu cilik (plywood)
Cara transportasi dening udhara, dening DHL utawa dening segara

Aplikasi utama:

  • perawatan panas saka gear lan batang
  • brazing of diamond tools
  • brazing kettle bottom bottom
  • tabung panas kanggo lapisan
  • panas saka stainless steel prau kanggo annealing
  • brazing saka alat mesin
  • leleh kabeh jinis logam
  • brazing tabung tembaga & kuningan lan konektor ing pabrik manufaktur AC lan sapanunggalane.
  • panas saka rod kanggo forging
  • quenching saka bagean. Etc.

 

=