prabawa Preheating flensa aluminium

Description

prabawa Preheating flensa aluminium

Tujuan: Induksi Pemanasan aluminium majelis kanggo aplikasi preheat.
Material : Flensa aluminium (2.35 "kanthi 4.83" / 60 mm kanthi 133 mm) lan (3.35 "kanthi 6.91 / 85 mm kanthi 176 mm)
Tabung aluminium (.63 "/ 16 mm OD) lan (.92" / 23mm OD)

Suhu: 600ºF / 315ºC
Frekuensi: 150 kHz

Induction Heating Equipment

-DW-UHF-20kW sistem pemanas induksi, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.5μF kanthi total .75 μF
- An induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Pemanasan Induksi:

Koil heliks digunakake ing bagean sing luwih cilik, sing ditahan ing wadhah nalika flange dilebokake ing kumparan kasebut. Bagean cilik digawe panas ing 20 detik lan tekan suhu sing dikarepake ing area sendi.
Koil heliks sing luwih gedhe digawe panas unit aluminium sing luwih gedhe, sing mbutuhake suhu sing padha. Ing
koil dadi panas majelis sing luwih gedhe kanthi konfigurasi pasokan listrik sing padha, nanging mbutuhake luwih akeh energi. Majelis iki yaiku
digawe panas suwene 20 detik lan tekan suhu sing dikarepake.

Narasi

Loro kumparan heliks dipanggonke ing ngisor pinggiran njaba saben bagean. Iki dibutuhake kanggo nyelehake panas menyang njero sisih loro.

Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
-Produk pungkasan sing luwih dhuwur tinimbang nggunakake tungku konveksi terbuka. Oven sensitif marang variasi suhu lan asor sekitar lan cenderung ngasilake asil sing ora rata
- Malah distribusi pemanasan
- Panas presisi sing cepet lan resik kanggo kaping siklus cepet