Cetakan Injeksi Plastik kanthi Pemanasan Induksi

Cetakan Injeksi Plastik kanthi Mesin Pemanasan Induksi

Injeksi Plastik nganggo Induction heating mbutuhake cetakan pra-panas menyang suhu sing luwih dhuwur, kanggo mesthekake aliran utawa ngobati bahan cetakan injeksi sing tepat. Cara pemanasan umum sing digunakake ing industri kasebut yaiku pemanasan uap utawa resistif, nanging ora tumoto, ora efisien, lan ora bisa dipercaya. Pemanasan induksi minangka alternatif sing resik, cepet lan hemat energi sing wis digunakake ing taun-taun pungkasan kanggo ngganti cetakan uap, gas utawa resistif cetakan lan mati.

Apa Injeksi Moulding?

Cetakan injeksi plastik kanthi pemanasan induksi yaiku proses pelet pelet plastik (polimer termoset / polimer termoplastik) sing sawise cukup ditrapake, disuntikake ing tekanan menyang rongga cetakan, sing ngisi lan ngencengi kanggo ngasilake produk pungkasan.

Kepiye Cara Cetakan Injeksi Plastik?

Proses cetakan injeksi plastik ing Protolabs minangka proses standar sing kalebu cetakan aluminium. Transfer aluminium kanthi luwih irit luwih efisien tinimbang baja, mula ora mbutuhake saluran adhem - sing tegese wektu sing dienggo kanggo adhem bisa ditrapake kanggo ngawasi tekanan, masalah kosmetik lan ngasilake bagean sing berkualitas.

Pelet resin dimuat ing tong sing pungkasane bakal dilebur, dikompres, lan disuntikake menyang sistem pelari mould. Resin panas dijupuk menyang growong cetakan liwat gerbang lan bagean kasebut dicetak. Pin ejector nggampangake ngilangi bagean saka cetakan sing ana ing tong sampah. Yen roto wis rampung, bagean (utawa conto wiwitan) bakal dikothak lan dikirim mengko.

Kepiye Pemanasan Induksi digunakake ing Industri Dies & Mould?

  • Induksi Preheating alat lan cetakan kanggo cetakan injeksi plastik
  • Pemanasan alat cetakan kanggo ngobati produk karet lan ban mobil
  • Pemanasan induksi mati kanggo produksi kateter lan manufaktur produk medis
  • Pemanasan mati lan platen kanggo stamping lan formasi logam
  • Preheat induksi cetakan casting ing industri casting logam
  • Induksi Panas lan hardening alat stamping lan doyo banjur mati

Cetakan Injeksi Plastik kanthi Pemanasan Induksi