brazing rings short circuit karo pemanas induksi

Induksi Brazing ring sirkuit cendhak motor listrik

Ring short-circuit brazed kanggo rotor ing motor listrik, utamané ing Motors disebut "kandang bajing", jeneng digunakake kanggo nelpon rotor lan kabèh motor dhewe. Homogenitas suhu ing dering pancen kritis kanggo nyukupi syarat teknis ing motor utawa generator pungkasan. Dadi proses kontrol lan pengalaman brazing ing lapangan iki kudu.

Pemanasan induksi nawakake akeh kaluwihan liwat cara geni tradisional kanggo brazing short-circuit rings (SCRs). Salah sawijining kauntungan utama yaiku induksi ngasilake distribusi suhu sing luwih homogen ing sekitar SCR. Kajaba iku, amarga pemanasan induksi bisa dikontrol kanthi tepat, overheating bar tembaga dihindari. Pungkasan, pemanasan induksi cepet. Akurasi lan bisa diulang tegese bisa nambah throughput tanpa ngorbanake kualitas.

SCR / short circuit ring induksi brazing bisa ditindakake kanthi rong cara: tembakan siji lan brazing segmen. Bentenane utama ing antarane rong cara kasebut yaiku sing sadurunge mbutuhake tenaga pemanasan luwih akeh. Nalika diameteripun SCR kurang saka 1200 mm, siji dijupuk brazing digunakake. HLQ Induksi Equipment's seri generator daya nyedhiyani sawetara saka sudhut daya panas saka 25 KW nganti 200/320 KW. Sistem pangaturan suhu bisa digabungake menyang pengontrol suhu infra merah kanggo kontrol daur ulang tertutup saka daya brazing. Biasane ana rong pyrometer sing dikontrol ing sistem: siji kanggo ngukur suhu ing SCR lan liyane kanggo ngukur suhu ing bar tembaga kanggo mesthekake tekan suhu brazing.

HLQ Induction kang unik desain koil pemanasan induksi, bebarengan karo kacepetan lan akurasi pemanasan induksi, tegese input panas minimal. Iki ing siji nyuda resiko shafts weakening, lan minimalake transfer panas menyang laminations, masalah umum nalika nggunakake geni brazing. Brazing induksi uga nyegah masalah liyane sing ana gandhengane karo pemanasan nyala. Contone, akurasi pemanasan induksi nyuda risiko ovality, lan sabanjure kudu ngimbangi motor kandang bajing. Api mbukak risiko overheating bahan fluks,

kompromi kemampuan kanggo nyegah pembentukan oksida ing sendi. Tembaga, uga, risiko overheating, sing bisa nyebabake wutah gandum sing ora dikarepake. Nanging kanthi pemanasan induksi suhu dikontrol kanthi tepat. Pemanasan induksi uga duwe kaluwihan lingkungan lan safety. Gampang mbusak asap apa wae. Tingkat kebisingan lan kenaikan suhu sekitar ora bisa diremehake.

Induksi HLQ bisa nyedhiyakake solusi kunci sing disesuaikan kanggo meh kabeh tugas brazing SCR. Solusi kasebut kalebu peralatan, kurva suhu sing dioptimalake, gulungan sing disesuaikan lan macem-macem latihan lan dhukungan layanan.

HLQ Induction Equipment Co nyedhiyakake solusi sing nyakup motor lan generator Sedheng nganti Dhuwur kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing saindenging jagad. Aplikasi iki minangka bagean saka portofolio sing luwih akeh kanggo industri iki.

MANFAAT INDUKSI BRAZING vs PROSES ALTERNATIF

Proses sing dikontrol: homogenisasi pemanasan lan kontrol suhu ing saubengé dering.

Proses cepet (kapadhetan daya sing luwih dhuwur), udakara 10 kaping kurang saka nyala

Pemanasan dening ramps dikontrol lan dijamin utawa malah cooling dening ramps

Repeatability lan traceability

PROSES SIMPLIFIKASI

1. Ora ana dedusting dibutuhake

2. Kurang distorsi, ora diimbangi maneh

3. tatanan oksida Low

4.Operator expertise brazing skills ora kritis banget

5.Running biaya luwih murah tinimbang obor

6.OPERASI ECO & RAMAH pangguna

Proses luwih aman:

1. Ora ana geni utawa gas, resiko minimal

2.Clear tampilan proses dening operator ing sembarang wayahe

3. Ramah lingkungan

4. Gampang kanggo mbusak asap

Solusi Brazing Induksi:

Solusi Brazing Induksi HLQ kanggo tutup brazing ring sirkuit cendhak salah siji motor lan generator Daya Sedheng nganti Dhuwur.

1. Koil khusus kanggo keseragaman suhu sing ekstrim ing kabeh dering

2.Advanced kontrol suhu salah siji kanthi atomized proses utawa ngatur dening brazer

RELATED PRODUCTS

Rotor Short circuit ring brazing

Stator Tembaga Strip brazing

Rotor Shaft shrink fitting

Housing shrink fitting