Brazing Diamond Tools With Induction

Description

Brazing Tools Diamond With Induction Heating Brazing Equipment

Induksi Brazing minangka cara sing paling dipercaya kanggo nggabungake berlian karo logam. Iki uga minangka sing paling akeh digunakake lan salah sawijining bidang sing ditindakake minangka rahasia dagang ing umume perusahaan. Makalah iki nyoba menehi ringkesan umum babagan inten brazing, lan ringkesan peralatan sing bubar dikembangake kanggo nggunakake komponen kasebut.
Induksi Brazing minangka metode nggabungake rong lembar kanthi nggunakake logam pengisi lebur nomer telu - paduan braze. Wilayah gabungan digawe panas ing sadhuwure titik leleh saka padhukan, nanging ing sangisore titik leleh saka bahan-bahan sing digandheng; alloy braze molten mengalir menyang celah ing antarane rong bahan liyane kanthi tumindak kapiler lan mbentuk ikatan sing kuwat nalika adhem. Biasane nalika gabung karo logam, ikatan difusi digawe ing antarane rong logam sing bakal digandhengake lan paduan brake.
Kabeh cara sing kasedhiya kanggo logam gabung,induksi brazing bisa uga paling serbaguna. Sambungan brazil duwe kekuatan tarik sing kuat - asring banget tinimbang loro logam sing kaiket. Induksi Brazed joints uga ngusir gas lan cairan, tahan geter lan kejut lan ora kena pengaruh pangowahan suhu sing normal. Amarga logam sing bakal digandhengake ora nyawiji, mula ora diganggu utawa distorsi lan njaga karakteristik metalurgi asline.
Proses kasebut cocog banget kanggo gabung karo logam sing ora padha, sing menehi desainer perakitan luwih akeh pilihan material. Majelis kompleks bisa diprodhuksi kanthi tahapan kanthi nggunakake logam pangisi kanthi titik leleh sing luwih murah. Kajaba iku, paduan otak bisa dipilih kanggo menehi ganti rugi kanggo koefisien ekspansi termal ing antarane rong bahan. Brazing relatif cepet lan ekonomis, mbutuhake suhu sing cukup sithik lan gampang adaptasi karo inisiatif manufaktur otomatis lan ramping.
Brazing Induksi berlian menyang substrat logam beda-beda beda karo brasil kanggo gabung karo logam. Ora gumantung karo tumindak kapiler lan ikatan penyebaran, brasil intan gumantung karo reaksi kimia.

IGBT-Induction-Braze-Welding-Machine-for-Diamond-Tool

 

 

 

 

 

 

 

 

 


induksi brazing diamond tools