Billet Heating Furnace With Induction

Description

Continous Billet Heating Furnace karo induksi kanggo pemanasan billet / aluminium / wesi besi wesi sadurunge mbentuk panas

Product Description

Kanggo panas macem-macem bahan bar: kayata baja & wesi, tembaga, kuningan, paduan aluminium, lsp.

Gambar mung kanggo referensi, werna bisa ganti karo daya sing beda.

Fungsi lan spesifikasi khusus sing disesuaikan karo syarat pelanggan.

Fitur lan Kaluwihan:

1. Otomatis: Panganan otomatis, pilihan otomatis saka potongan kerja sing apik utawa ora apik, pangukuran suhu otomatis, debit otomatis.
2. Desain terintegrasi: Ngirit wektu, biaya lan ruang instalasi.
3. Panel operasi ditempelake nampilake negara-negara operasi mesin, kanggo nggampangake diagnosis kesalahan.

  fitur Detail
1 Dandan cepet lan stabil ngirit 20% - 30% energi listrik tinimbang cara tradisional;

Efisiensi dhuwur lan konsumsi energi kurang

2 Ukuran cilik Gampang kanggo nginstal, operate lan ndandani
3 Aman lan dipercaya Ora ana tegangan dhuwur, banget aman kanggo buruh sampeyan.
4 Sistem sirkulasi adhem Bisa operasi terus 24 jam
5 nglindhungi diri kanthi lengkap
fungsi
akeh jinis lampu weker:
over-current, over-voltage, over panas, kekurangan banyu etc. Lampu iki bisa ngontrol lan nglindhungi mesin.
6 Perlindungan lingkungan Meh ora ana lapisan oksida,
ora ana knalpot, ora ana banyu sampah
7 IGBT Type Ngindhari gangguan jaringan listrik sing ora ana hubungane;
Priksa manawa umur panjang mesin kasebut.

 

Parameter saka billet heating furnace:

DW-MF-200 DW-MF-250 DW-MF-300 DW-MF-400 DW-MF-500 DW-MF-600
input voltase 3phases, 380V / 410V / 440V, 50 / 60Hz
Max Input Current 320A 400A 480A 640A 800A 960A
Frekuensi sing oscillating 0.5KHz ^ 20KHz (Frekuensi osilasi bakal disesuaikan miturut ukuran pemanasan)
Duty Cycle Loading 100%, 24h terus dianggo
Kepinginan banyu adhem 0.1MPa
ukuran host 1000X800X1500mm 1500X800X2800mm 850X1700X1900mm
Ekstensi extension bakal disesuaikan miturut materi lan ukuran dadi panas
bobot 110kg 150kg 160kg 170kg 200kg 220kg
Gumantung ing ukuran ekstensi

Ing bongkahan induksi pawon panas kabeh billet utawa slug dipanasake. Biasane kanggo billet cendhak utawa slug hopper utawa mangkuk digunakake kanggo kanthi otomatis saiki billets ing baris kanggo ciwit rol, unit traktor chain mimpin utawa ing sawetara kasus pneumatic pushers. Billet kasebut banjur didol liwat coil siji ing sandhuwure ing ril sing disejukake banyu utawa liners keramik sing digunakake liwat kumparan coil sing ngurangi gesekan lan nyegah nyandhang. Dawane koil kasebut minangka fungsi wektu rendhem, wektu siklus saben komponen lan dawa billet. Ing volume volume keramik gedhe sing dhuwur ora nyenengake gulungan 4 utawa 5 ing seri kanggo menehi kinclong 5 (16 ft) utawa luwih.

prinsip induksi forge forge

induksi forge pemanas pijar kanggo tembaga / kuningan / aluminium / wesi baja panas mbentuk

induction billet heating furnace

induksi billet pemegun kanggo tembaga / aluminium / wesi baja panas mbentuk

billet tembaga / bar / kayu tempur mbentuk panas