Induction Forging Billets

Description

Induksi Forging Billets kanggo tembaga, baja, lan kuningan Kanthi Sistem Sistem Pendinginan Frekuensi Sedheng

Tujuan Kanggo panas billet inconel dadi 2050 ° F (1121.1ºC) kanggo proses penempaan.
Bahan bilet inconel cilik 0.39 "OD, dawane 0.7" (.99mm OD, dawa 17.8mm) kanthi wadhah keramik 1.0 "OD, 0.7" ID, 1.4 "dawa (25.4mm OD, ID 17.8mm, dawane 35.6mm); billet inconel gedhe 0.5 "OD, dawane 1.0" (12.7mm OD, dawane 25.4mm) kanthi wadah keramik 1.25 "OD, 0.87" ID, 1.37 "dawa (31.8mm OD, ID 22.1mm, dawane 34.8mm)

induksi-lali-billet
Suhu 2050 ° F (1121.1ºC)
Frequency30 kHz
Peralatan • Sistem pemindah induksi DW-MF-20kW dilengkapi a
workhead remot.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks papat-giliran digunakake kanggo ngirim panas seragam menyang billet inconel. Kalorone ukuran billet dadi 2050 ° F (1121.1ºC) sajrone 12 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Seragam lan asil repeatable
• Flameless

billet aluminium forging induksi