Bar Prewasi Steel Induksi

Kategori:

Description

Bar Preheating Steel Bar Kanggo Hot Forming With RF IGBT Induction Heater

Sasaran Preheating stok batang baja bunder sadurunge nggawe bolt u sing digawe panas
Bahan .795 "(20.19mm) diameteripun batang batang bulat 15" (381 mm) dawane
Suhu 1500 ºF (816 ºC)
Frekuensi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-MF-90kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0μF kanthi total 2.0μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil helik puteran limalas kanthi sisipan keramik digunakake kanggo preheat bagean 15 "(381 mm) stok batang baja. Tenaga diwenehake kanggo 9.90 detik kanggo panas nganti 1500 ºF (816 ºC). Potongan kasebut banjur dilebokake ing die lan dibentuk dadi bolt u.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Seragam liwat pemanasan
• Volume dhuwur, kanthi cepet
• Pembentukan skala dikurangi, baja ora tetep luwih dhuwur tinimbang suhu oksidasi sajrone wektu sing suwe
• Cepet, panas cekap energi

baja preheating baja induksi

 

 

 

 

 

 

 

induksi-preheating-steel-bar